По повод протестите на аптекарите здравният министър Кирил Ананиев коментира

...
По повод протестите на аптекарите здравният министър Кирил Ананиев коментира
Коментари Харесай

Ананиев: Аптеките са имали 6 месеца, за да отговорят на новите разпоредби

По мотив митингите на аптекарите здравният министър Кирил Ананиев разяснява в Министерския съвет, че те са имали 6 месеца, с цел да приведат активността си в сходство с новите разпореждания. 30 милиона лв. ще бъдат отпуснати на общински лечебни заведения в труднодостъпни места, сподели още Ананиев.

Кирил Ананиев, министър на опазването на здравето: Това субсидиране да става по ред и условия, планувани в разпоредба на министъра на опазването на здравето, забележете за дейностите отвън наложителното здравно обезпечаване. Кои са тези действия - това са несъмнено, незабавната помощ, това е психиатричната помощ, това са консултативните прегледи, медицински прегледи на пациенти, които са минали през незабавните отделения и други действия, които са избрани като държавна отговорност.  Над 700 аптеки остават затворени поради митинг на фармацевти Над 700 аптеки остават затворени поради митинг на фармацевти
Фармацевти излизат на митинг. По данни на уредниците от Националната аптечна камара над 700 аптеки в страната ще останат затворени.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР