По повод протеста на Апелативната специализирана прокуратура за определената мярка

...
По повод протеста на Апелативната специализирана прокуратура за определената мярка
Коментари Харесай

Прокуратурата разкри протестно информация от разследването срещу фирмата, ударила НАП

По мотив митинга на Апелативната профилирана прокуратура за избраната мярка за неотклонение " парична гаранция " на притежателя на " ТАД груп " Иван Тодоров и с позволение на наблюдаващия прокурор, пресцентърът на прокуратурата разгласява елементи от доказателствения материал, събран в хода на следствието.

Заличени са всички персонални данни, обстоятелства и условия, увреждащи ползите на трети страни, както и нецензурни думи и изрази.

Установено е, че има несполучливи опити за нерегламентиран достъп до 49 търговски сдружения.

Относно персоналните данни на магистрати, такива са събирани главно за прокурори и следователи, а досието е със заглавие: " Ne se chistiiiii ".

„ Публикуваме и част от свидетелски показания, които ще бъдат показани в целокупност на Специализирания углавен съд: " Но въпреки всичко броят на клиентите е непълен, по тази причина не съм сигурен кой го предложи - И. или К., част от политиката на компанията за набиране на клиенти да бъде тестването на уеб сайтове на разнообразни сдружения без тяхно познание и след това да ги набират като клиенти. Тази политика на компанията се разясняваше непрекъснато в офиса главно сред И. и К., като двамата си говореха, че би трябвало да се изготви лист с най-големите български уеб сайтове, които да бъдат тествани без знанието на техните притежатели, като по-късно бъда привлечени като клиенти ", се споделя още в известието.

Следват доказателствата:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР