По повод призиви на опоненти на Йорданка Фандъкова да си

...
По повод призиви на опоненти на Йорданка Фандъкова да си
Коментари Харесай

Фандъкова обяви, че няма да подава оставка до изборите

По мотив апели на съперници на Йорданка Фандъкова да си подаде оставката, поради ремонта на ул. " Граф Игнатиев ", площад " Славейков " и площад " Св. Александър Невски ", както и за наложените наказания от 1.5 милиона лв. от Министерството на районното развиване и благоустройството за нередности при избора на реализатор за този ремонт, тя разгласи:

" Нека изчакат! Идват избори. Два-три месеца има до (предизборната) акцията – хората ще преценяват и ще решат. "

Щом остава толкоз малко време до изборите, " Дневник " я попита дали е удовлетворена от свършената работа през този мандат.

" Рано е да разясня. Имам още доста работа, поставяме големи старания всяка година с екипа и с районните кметове ", отговори Фандъкова и акцентира, че е подготвена да поддържа всеки областен кмет, който е деен и настоящ, без значение от политическата мощ, която съставлява.

" Има време! Ще чуете сигурно, когато го разглася ", отговори Фандъкова и на въпроса дали ще се кандидатира ли още веднъж за кмет. " Ще ви отговоря, както споделяше един политик – когато му пристигна времето ", цитира тя Симеон Сакскобургготски.

За евентуалната кандидатура на Мая Манолова за кметския пост в София Фандъкова подсети партийната биография на настоящия омбудсман. " Тя беше един от най-видните членове на Българската социалистическа партия. Съвсем естествено е тя да бъде издигната или подкрепена от Българска социалистическа партия. За мен всеки претендент е задоволително сериозен, тъй като всички се явяваме пред хората (на изборите) ", съобщи столичният кмет.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР