По повод предстоящите избори за общински съветници и кметове, в

...
По повод предстоящите избори за общински съветници и кметове, в
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Създадена е организация за недопускане на изборни престъпления

" По мотив идните избори за общински съветници и кметове, в Министерство на вътрешните работи е основана организация за недопускане на изборни закононарушения в няколко посоки ", сподели по време на чуване в Народното събрание министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

Той изясни, че преди всичко е основан действен щаб, с началник - основният секретар на министерството. Стоянов добави, че измежду главните действия на щаба са оперативното управление на активността по противопоставяне на закононарушения против политическите права на жителите, запазване на публичния ред и обезпечаване на пожарната сигурност в интервала на изборите, осведомителният продан сред структурите на Министерство на вътрешните работи и координацията с страните институции, оповестява Българска телеграфна агенция.

Министърът сподели още, че е направен проект с съответни виновни структури на министерството и периоди за осъществяване. По думите му проектът координира активността на структурите на Министерство на вътрешните работи и взаимоотношението с способените държавни органи за недопускане, попречване и откриване на изборни закононарушения.  
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР