По повод предстоящата кампания Европейска седмица на мобилността (ЕСМ), Регионалната

...
По повод предстоящата кампания Европейска седмица на мобилността (ЕСМ), Регионалната
Коментари Харесай

РИОСВ - София препоръчва планинско колоездене

По мотив идната акция Европейска седмица на подвижността (ЕСМ), Регионалната ревизия по околната среда и водите /РИОСВ/ в София, Клуб IztreshTeam, Supergift.bg и Kompas bikes Ви канят на 16 септември от 10.00 ч. да опитате комбинацията велосипед - планина, оповестиха от организацията.

Идеята е да се покаже, че планинското колоездене не е наложително рисков спорт, а би могло да е прелестен метод за излет в планината, наличен за всички, които разполагат с подобаващ велосипед. Целта е по-малко коли измежду природата. Маршрутът потегля от Железница и приключва в Природозащитен информативен център "Драгалевци ", където специалисти от Регионална инспекция за опазване на околната среда - София ще срещнат участниците с резерватите в Природен парк "Витоша " - Торфено бранище и Бистришко бранище.

ЕСМ е акция за устойчива градска подвижност, проведена от Европейския учредителен секретариат с политическата и финансовата поддръжка на Групово дело "Околна среда " и Групово дело "Транспорт " на Европейската комисия. провежда се всяка година от 16 до 22 септември. Целта на акцията е да окуражи европейските локални управляващи да вкарат и разпространяват ограниченията за резистентен превоз и да се поканят жителите да се възползват от всички други възможности на автомобила. Тази година ще протече под мотото "Комбинирай, движи се! ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР