По повод постъпили сигнали от читатели на агенция BulNews за

...
По повод постъпили сигнали от читатели на агенция BulNews за
Коментари Харесай

Кампания на BulNews за здравословно хранене: Ядете ли в китайския ресторант „Златен дракон“ във Враца?

По мотив постъпили сигнали от читатели на организация BulNews за некачествената храна, която се предлага в китайския ресторант „ Златен змей “ във Враца, медията ни стартира акция за здравословното хранене. Очакваме всички, които са се сблъскали с един от посочените по-долу проблеми, да се обадят в редакцията ни, с цел да дадем публичност на това, което се били принудени да ядат. И по този начин:

- Ако сте поръчали китайска храна от ресторант „ Златен змей “ и ви е доставена от нечистоплътни водачи с мръсни таксита
- Ако сте поръчали китайска храна от ресторант „ Златен змей “ и след консумирането й сте получили болки в стомаха и общ дискомфорт
- Ако сте поръчали китайска храна от ресторант „ Златен змей “ и откакто сте я консумирали сте получили разстройство
- Ако сте поръчали китайска храна от ресторант „ Златен змей “ и не сте получили фискален касов бон
- Ако сте поръчали китайска храна от ресторант „ Златен змей “ и сте я получили студена и с неприятни вкусови качества
- Ако сте поръчали китайска храна от ресторант„ Златен змей “ и са ви забавили поръчката

Във всичките тези случаи можете да се обадите в редакцията на организация BulNews, да ни пишете на имейл адреса или в нашите страници във фейсбук. Задължително пазете доказателства за неприятното прекарване, което сте имали след яденето на китайска храна от посочения ресторант.
Ние ще създадем публично притежание възможното нарушаване на ресторанта и по този начин ще предпазим останалите хора от допускането на грешката да си поръчат храна от там. При по-тежки нарушавания медията ни ще съобщи за проучване в лаборатория на Агенцията по сигурност на храните остатъците от приготвеното в кухнята на „ Златен змей “. Когато нарушаването е обвързвано с фиска, сигналът ще бъде препращан в Търговско дружество на Национална агенция за приходите Велико Търново, офис Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР