По повод постъпили множество запитвания от медии относно инцидент на

...
По повод постъпили множество запитвания от медии относно инцидент на
Коментари Харесай

Прокуратурата с извънредно съобщение за смъртта на сина на Ивайло Московски

По мотив постъпили голям брой запитвания от медии по отношение на случай на 02.02.2018 година в к. к. „ Боровец “, пресцентърът на прокуратурата на Република България оповестява следното:

Досъдебното произвеждане е формирано на 02.02.2018 година по реда на чл.212 ал.2 Наказателно-процесуален кодекс с първото деяние по следствието на проверяващ служител на реда от ОД Министерство на вътрешните работи София – оглед на местопрестъпление, за това, че на 02.02.2018 година, към 15.00 ч., в землището на курортен комплекс „ Боровец “, обл.София, е породена по несъобразителност гибелта на Кристиян Ивайлов Московски– закононарушение по чл.122 ал.1 Наказателен кодекс.

Първоначалните и неотложни дейности са докладвани на Окръжна прокуратура - София, под чието наблюдаване е почнало и се води досъдебното произвеждане. В хода на следствието са осъществени пет огледа на местопрестъпление, разпитани са седем очевидци, направена е съдебномедицинска експертиза на мъртвец, изискана е информация от „ КАТ-ПП “ при ОД Министерство на вътрешните работи София, предоставени са ОИМ.

По делото следва да бъдат разпитани огромен брой очевидци и да бъдат назначени голям брой правосъдни експертизи и други дейности по следствието, част от които изискват и характерни познания за разрешителния режим и разпоредбите за прилагане на моторни шейни.

По предложение на административния началник на Окръжна прокуратура – София и наблюдаващия прокурор, с разпореждане на основния прокурор от през днешния ден - 07.02.2018 година, следствието по делото е предоставено на Национална следствена работа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР