По повод опита на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български

...
По повод опита на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български
Коментари Харесай

Делян Добрев: Законът на Корнелия Нинова нямаше нищо общо с качеството на храните

По мотив опита на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила от през днешния ден да се изяви като избавител на нацията и герой против палмовото масло се почувствах задължен да защитя истината. Това написа във Facebook депутатът от ГЕРБ Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила.

"Законът на Корнелия нямаше нищо общо с качеството на храните. Аз внесох редакция на всички нейни текстове от първо четене и тя развълнувано защитаваше от трибуната моите оферти на второ четене, все едно са нейни. Текстовете обаче бяха за отбрана на българските производители, а не за палмовото масло или други сходни съставки... Законът остана до дъно с вносител Корнелия Нинова и група народни представители, признат от Народно събрание и това може елементарно да се ревизира...

P.S. Благородно пропущам обстоятелството, че в своя пост във фб тя самата си опонира. Няма по какъв начин един закон да е върнат от Плевнелиев без да е признат преди този момент от Народно събрание. И още веднъж в полза на истината, макар връщането от президента, законът бе наново гласуван и дефинитивно признат от Народното събрание ", написа Добрев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР