По повод описаната от @МиролюбаБенатова Представя хронология на събитията довели

...
По повод описаната от @МиролюбаБенатова Представя хронология на събитията довели
Коментари Харесай

Всички столични катаджии познават Жоро Семерджиев. Всички до един години наред взимат по 50 -100лв

По мотив описаната от @МиролюбаБенатова Представя последователност на събитията довели до вчерашната покруса, ще кажа няколко думи за Жоро Семерджиев.

Познавам го от 2010г., тъкмо откакто го бяха заключили за черно тото. Стандартен квартален състезател - бързи коли, дървени далавери, татуировки, бабаитлък, биткаджия, не изключително образован. Никога не е имал съществено въздействие, контакти или някакви подкрепи, с изключение на нормалния контингент. Беше малък дилър, по-късно по-едър дилър, по-късно задържан дилър подреден от други дилъри, най-после от трафикант до изчаткал наркоман.

Жоро е от поколението, което израсна в безвремието на т.нар преход. Поколението, на което му беше внушено, най-много от тв приемника, че в случай че си задоволително безочлив и безсъвестен можеш да живееш добре, в действителност беше внушено че това е единствения метод да живееш добре. Поколение без особена вероятност, с единствен блян към бързо замогване непременно. В муцуните ни беше наврян образеца за безспорна безотговорност, от страна на политици, приватизатори, мутри и забогатели на гърба на народа паразити. Теорията се потвърди, откакто и един от гореизброените стана министър председател на страната. Мнозина не съумяха да се откъснат от ежедневните пороци - хазарат, леки дами, опиати, бързи заеми и др, които прочее също ни навираха и не престават да навират в очите. Лайната, в които може да влезе 20 годишно момче влизайки в зрелия живот в такава среда води дотук.

Най-лошото е, че " съумелите " бабаити от това потомство станаха образец за идващите. Кварталите са цялостни с 18 -годишни батки без 3 секунди мисловен багаж в главите, поддръжавайки на Семерджиевци, Чукове, ММА-ци, Мърда бойсовци и всякаква сган притежаваща някаква лъскава таратайка, татуси, мускули и профил в инстаграм. ( За информация лайното от Перник).

В тази връзка такива случки ще стават все по-чести и все по-скандални и гнусни. Свинщината с Милен Цветков беше единствено преди година, само че очевидно копаем все по-дълбоко към дъното.

Дали има рецепта за изцеление на тази болест не знам, само че знам че като общество сме не по-малко отговорни от поредня надрусан недостижим лайнар.

Недосегаем не тъй като има връзки или пари, недостижим тъй като системата е конструирана по метод, по който постоянно ти се разминава изключително първия път. Размине ли ти се първия път, всичко по-късно е без значение. Семерджиев лежа една година, откакто го хванаха на шаблон с килограми марихуана и кокаин. ЕДНА ГОДИНА. Каквва предварителна защита и какво превъзпитание може да се чака от такива санкции?

По мотив чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Всички столични катаджии познават Жоро Семерджиев. Всички до един. Всички до един години наред взимат по 50 -100лв, с цел да може да джитка умерено. И повода е една - още веднъж сбъркана визия за света, тъй като служителя на реда желае да е мутра, а мутрата да бъде служител на реда. ( За информация Симона Радева). Заради клетвата, която са дали те са в пъти по-виновни от него!

Марио Николчев, фейсбук
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР