По повод опазване на националната сигурност на България искам да

...
По повод опазване на националната сигурност на България искам да
Коментари Харесай

Иван Тренев: Самурай е древнобългарска дума

По мотив запазване на националната сигурност на България желая да споделя значима информация, само че за мислещите глави.

Китай, Япония и Русия се пробват да втълпят по всевъзможни способи посредством обири и фалфишикации на света, че от тях произлиза всичко! Днес по целия свят и изключително в България Китай и Япония финансират редица арехологически разкопки, изследвания и агитация за японистика, китаисткика и източна просвета! Това е в основата на Националната сигурност на тези страни! Те доста добре знаят какво свързва тях с България и че от България стартира всичко!
 Иван Тренев: България е колониална страна, в някои градове даже не пуснаха сирената в чест на Ботев (ВИДЕО) Иван Тренев: България е колониална страна, в някои градове даже не пуснаха сирената в чест на Ботев (ВИДЕО)
" В редица градове не беше пусната сирената в памет на Христо Ботев. Това не се регистрира по медиите и най-много в малките екрани. Това се случ...

Думата Самурай е формирана от „ САМО/ ШАМО “, от „ РА “ и частицата „ Й “. Тя значи заслужен, почтен, добър и образован човек! Това е в корена на античните бойци! Думата произлиза от санскритски език ( най-древният език, от който произлизат всички останали езици), който език е древнобългарски! „ Само “ значи името на Шамо/Само – Първият прочут държател на античните Българи, маркиран в китайските летописи от октомври 2137 година прочие Р.Хр, „ Ра “ – от Бог „ Ра “ – богът на античните българи и частицата „ Й “ за принадлежност, написа журналистът и историк Иван Тренев.

Днешните политици, историографи и всички други би трябвало да се замислят за националната ни сигурност, която включва националната ни еднаквост! На път сме да изчезнем като народ и един ден да ни учат по учебниците като индианците!

Днес не желаят да ни признаят като първата най-стара нация в света, от която произлизат първите йероглифи, първите парични системи, първото и най-ранно обработено злато и така нататък

Трябва да се налеят пари в образованието и културата, и да се сътвори специфичен културно – просветителски център за образоване на българите, с цел да може да намерят себе си, да познаят сами себе си и да продължат почтено развиването на българската нация! В противоположен случай – има огромна заплаха от демографското ни изтриване!

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР