По повод на спасението на "редника" на умните и красивите

...
По повод на спасението на "редника" на умните и красивите
Коментари Харесай

БАРЕКОВ: Силвия Великова вече е длъжница на Борисов! Да покаже фишовете от заплатите и хонорарите си на държавната ясла

По мотив на спасението на "редника " на умните и красивите демократи Силвия Великова, Николай Бареков разяснява пред ПИК:

"След днешните митинги пред БНР в отбрана на Силвия Великова на "умните и красивите ", чиято работа е да реват на ревера на Бойко Борисов и да лапат тлъсти заплати от държавните медии или от медии, които се устоят от подсъдими за корупция или за неплащане на налози олигарси, имам няколко въпроса към тях.

Къде бяха "умните и красивите ", когато журналистът от БНР Петър Волгин изпадна в сходна обстановка на тази на Силвия Великова поради това, че има друго мнение?

Къде бяха "умните и красивите " когато на журналистката Ива Николова й бе неразрешено да си прави работата в централата на Българска социалистическа партия и от месеци не я позволяват там?

Къде бяха "умните и красивите " за това, че Димитър Байрактаров от две години е изпъден от Народното събрание поради някогашните си сътрудници патриоти и до неотдавна всемогъщия Цветан Цветанов?

Защо в този момент Силвия Великова подскача, в случай че явно в нарушаване на трудовия си контракт, до момента в който е в отпуск, води агитация по националното радио и употребява националния ефир, с цел да поддържа и да популяризира митинги против номинирания за основен прокурор Иван Гешев?

Питам "умните и красивите " - това не е ли текст от Наказателния кодекс, който инкриминира такова закононарушение като "търговия с въздействие "?

Аз съм слушател на "Хоризонт ". Силвия Великова манипулира и не отразява обективно, а тъкмо прави тъкмо противоположното на публицистиката - популяризира в националния ефир митинги, за които има изказвания, че са платени.

Силвия Великова по този начин ли пази обективната публицистика и гратис ли го прави?

Как се усеща в този момент Силвия Великова, когато към този момент е задължена за услугата на премиера Бойко Борисов, който се намеси, с цел да я върне на държавната ясла?

"Умната и красивата " публицистика се прави от тунеядци, които или са на държавна ясла, или разчитат на великодушните грантове в техните медии.

Нищо общо с пазарната стопанска система!

Нивото на публицистика на Силвия Великова е равнището на пропагандната вестникарска пропаганда от времето на "Работническо дело " и "Отечествен фронт ", чиито основен редактор беше Генчо Бъчваров - татко на гуруто на "умните и красивите " Румяна Бъчварова.

Призовавам Силвия Великова да покаже фишовете си за заплатите и хонорарите, които взема от националното радио. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР