По повод на различни политически изказвания и предложения, изразени в

...
По повод на различни политически изказвания и предложения, изразени в
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Има ясна законова процедура, ние съвсем логично я спазваме

" По мотив на разнообразни политически изявления и оферти, изразени в последните дни, желая да кажа следното: Има доста ясна законова процедура, упомената в Конституцията, и ние напълно разумно я съблюдаваме и вървим по нея ".

Това декларира Слави Трифонов в профила си във Фейсбук 3 дни след парламентарните избори.

Трифонов прави този коментар няколко часа след апела на премиера Бойко Борисов водачът на „ ИТН ", които излизат като втора политическа мощ след вота в неделя, да поеме своята отговорност.

" Тяхната игра най-вероятно ще бъде да провокират още безпорядък. Ние носихме отговорност до изборите, от тук нататък сътрудника политик Слави Трифонов би трябвало да излезе и да си поеме отговорност ", съобщи Борисов и добави: С над половина милион гласоподаватели сътрудника политик Слави Трифонов би трябвало да излезе и да си поеме отговорност. Дали е първи, или втори в тази ситуация няма никакво значение. Ние ще предложим, те няма да го изберат и ще пристигна той наред. За това най-колегиално го апелирам, да стартират да си вършат състава на държавното управление, кой ще е ръководител на Народното събрание, на комисиите, министри, зам.-министри.

Да не дезертират, да не се оправдават, че им липсва нещо. Готов съм да имам 10 дежурни депутати, които да ги поддържат.

Ако толкоз им се вижда тежка политическата конюнктура, в случай че толкоз няма решение, новите избори не са решение. Ето ви решение, нали всички говорихте за Велико Народно заседание, за мажоритарни избори, дано президентът Радев - неговият план за конституция да внесе. Свикваме Велико народно събрание, решаваме всички проблеми и започваме на чисто, предложи министър председателят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР