По повод многобройни въпроси от медиите, постъпили в Пресцентъра на

...
По повод многобройни въпроси от медиите, постъпили в Пресцентъра на
Коментари Харесай

МО с важно уточнение за COVID скандала с Радев


По мотив многочислени въпроси от медиите, постъпили в Пресцентъра на Министерството на защитата, Ви уведомяваме, че след диагностицирането на 18 октомври, неделя, на командира на Военновъздушни сили генерал-майор Димитър Петров с COVID-19 всички длъжностни лица, които са били в директен физически контакт с него на 16 октомври, петък, за отбелязване на годишнина на Военновъздушни сили, в това число президента, министъра на защитата, началника на защитата и други висши офицери са били неотложно известени от ВМА на 18 октомври, неделя, според националните и ведомствени процедури.

Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата. Информацията е във връзка свадите към прекъснатата аудиенция на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на в Естония. Припомняме, президентът и водената от него делегация се върна прибързано от визитата си в Талин, което бе прекъснато, тъй като домакините научили, че е бил контактен със инфектиран с ковид.

Самият Радев разгласи, че целият случай е "активно мероприятие " против него. От прессекретариата му обявиха, че в действителност президентът не е знаел за диагностицирането на ген. Петров с ковид, когато е изхвърчал. Те се базират на обстоятелството, че РЗИ-София е изпратила документално съобщение до президента чак във вторник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР