По повод Международния ден на възрастните хора, кандидатът за кмет

...
По повод Международния ден на възрастните хора, кандидатът за кмет
Коментари Харесай

Татяна Георгиева и Димитър Димов от ГЕРБ организираха безплатни профилактични прегледи за възрастни хора

По мотив Международния ден на възрастните хора, претендентът за кмет на регион „ Надежда “ Димитър Димов и претендентът за общински консултант от МК ГЕРБ/СДС Татяна Георгиева, проведоха профилактични прегледи за възрастни хора от пенсионерските клубове от ж.к. „ Свобода “, „ Надежда 3 “ и кв. „ Илиянци “.



Над 40 души бяха прегледани гратис в границите на ицициативата от кардиолог, като при нито един от тях не бе открит по- сериозен проблем. Кандидатът за общински консултант от МК ГЕРБ /СДС Татяна Георгиева поздрави представителите на пенсионерските клубове за позитивното отношение и интензивността. Тя благодари персонално на майка си: „ Благодарение на нейната помощ съумях да отгледам трите си деца. Така както възрастните хора разчитат на нас, по този начин и ние разчитаме на тях “, уточни Георгиева.



По време на срещата кандидат-кметът Димитър Димов осведоми, че през 2020 година ще бъде открит нов пенсионерски клуб в ж.к. „ Надежда 1 “, а клубът на пенсионера в ж.к. „ Свобода “ ще бъде реновиран. „ Възрастните хора от регион „ Надежда “ са изключително значими за мен. Затова вършим всичко допустимо те да се усещат обгрижени и част от нашето общество “, показа Димов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР