По повод Международния ден на цветята центърът на Банско грейна,

...
По повод Международния ден на цветята центърът на Банско грейна,
Коментари Харесай

Цветен празник в Банско по повод Деня на цветята

По мотив Международния ден на цветята центърът на Банско блестна, декориран с цветя, балони и детски усмивки. На спонтанна галерия под намерено небе, кметът Иван Кадев и заместникът му Костадин Атанасов наградиха участниците в цветната самодейност " Да посадиш дърво и цвете ", проведена от Община Банско.
Десетки деца от Банско посадиха, отгледаха и снимаха растения в домовете и градините на фамилиите им. Освен грамоти, децата получиха тематични награди - луковички, пъстър разсад, фиданка на дърво и култивиран принадлежности. По традиция, чиновниците на отдел " Озеленяване " на Общинската администрация подаряваха цвете – лично произвеждане.
Подготвени бяха цветни изненади, както за участниците, по този начин и за всички поданици и посетители на града, присъстващи на празника. Цветното празненство получи неочакван  другоземен акцент, когато към празнуващите се причислиха младоженци, решили тъкмо в този миг да сключат цивилен брак. Англичанин и колумбийка избраха освен да се оженят в Банско, само че и да живеят в подножието на Пирин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР