По повод Международния ден на детето БДЖ и тази година

...
По повод Международния ден на детето БДЖ и тази година
Коментари Харесай

БДЖ подарява безплатно пътуване на децата по случай 1 юни

По мотив Международния ден на детето БДЖ и тази година ще подари гратис пътешестване на всички български деца във възрастовата група до 14 години, оповестиха от превозвача.

Младите пасажери могат да се възползват от 00.00 ч. до 24.00 ч. на 1 юни във всички пътнически и бързи влакове /2-ра класа/. При изискване, че пътуването стартира с нощен трен, който отпътува преди 24.00 ч. на 1 юни, безплатното пътешестване важи до идването на влака в крайната гара на идващия ден.

На празничния ден безплатното пътешестване за децата до 14 години ще важи и за влака по маршрута Пловдив - Одрин - Пловдив.

Възрастта на децата се удостоверява с копие на акт за раждане или различен документ доказващ възрастта, както и с железопътни карти " Дете " и " Учащ ". Запазените места за всички категории влакове и спалните места се заплащат. Децата на възраст до 10 години наложително пътуват с компаньон.

БДЖ поздравява своите най-малки пасажери с идния празник - Международния ден на детето, и им пожелава щастливо детство, усмивки и радостни игри през лятната почивка, се показва в известието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР