По повод извънпарламентарната комуникация, която провежда от седмици насам Корнелия

...
По повод извънпарламентарната комуникация, която провежда от седмици насам Корнелия
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: За разлика от БСП чухме призива на Европа за единство

" По мотив извънпарламентарната връзка, която организира от седмици насам Корнелия Нинова, желая да подчертая, че с днешната среща с сътрудниците от Съюз на демократичните сили показахме, че сме чули апела на президента на ЕНП Жозеф Дол да не допуснем прахосване на десния избор в България. За огромно страдание, в Българска социалистическа партия с изключение на, че не чуха гласа на водача си на ПЕС Сергей Станишев за единение, даже спретнаха на личния си пленум прегледен образец по какъв начин могат да бъдат фалшифицирани едни вътрешнопартийни избори. И това го обявиха не други, г-жо Нинова, а го признаха ваши вътрешни управителни фрагменти в Българска социалистическа партия! "

Това написа в персоналния си профил във " Facebook " зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ и водач на парламентарната група Цветан Цветанов.

" За разлика от Българска социалистическа партия в ГЕРБ осъзнаваме, че европейските избори са въпрос на европейски полезности, на мощен и единен Европейски съюз, който да работи за ограничението на въздействието на Русия и подправените вести, с които ни заливате ежедневно ", написа още Цветанов.

" Що се касае до срещата на ГЕРБ с Воля в Народното събрание - през днешния ден с сътрудниците обсъдихме всички изпълнени задължения от управническата стратегия от началото на мандата до в този момент. Говорихме за нарасналите пенсии, за Коледните и Великденските добавки за пенсионерите, за увеличените заплати, за нарасналите приходи на учителите, за промените в опазването на здравето и за върнатите деца в учебно заведение, за строителството на пътища и автомагистрали, за санирането.

Но в случай че съгласно Вас аз съм се отчитал на някого с повдигнати обвинявания, то Вие, г-жо Нинова, единствено преди броени дни, персонално издигнахте човек с обвинявания за пране на пари за лидер на евролистата на Българска социалистическа партия! А може би сте не запомнила също, че в парламентарната група на Българска социалистическа партия имате и други депутати с повдигнати обвинявания за едно от най-тежките политически закононарушения? От къде идва разликата в критериите и обективността Ви, г-жо Нинова? В този ред на мисли, считам, че не Ви прави чест тъкмо Вие да давате морална оценка за протичащото се ", написа още Цветанов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР