По повод информациите за апартаментите на Цветан Цветанов и Цецка

...
По повод информациите за апартаментите на Цветан Цветанов и Цецка
Коментари Харесай

Борисов: Ще си понесем последствията, тази партия съм я създал, за да се бори с корупцията на комунистите

По мотив информациите за жилищата на Цветан Цветанов и Цецка Цачева , министър председателят още веднъж разяснява от Брюксел, че е разговарял с всички политици, забъркани в абсурда и те са били безапелационни, че всичко е законно.   " Като се прибера, ще събера сътрудниците и ще преценим, в случай че има такова нещо, ще си понесат следствията ", съобщи министър председателят. 

" Последствията ще си ги понесем, дали ще е леке, белег. Тази партия съм я основал, с цел да се бори с корупцията на комунистите. Тя, с помощта на българския народ, им нанесе провали във всички избори, както никоя друга партия ”, сподели министър-председателят.

Бойко Борисов продължава присъединяване си в постоянното съвещание на Европейския съвет в Брюксел. След като в четвъртък изрази мнение, че отсрочката за Брекзит би трябвало да е къса, през днешния ден министър председателят разяснява още веднъж договорката сред Лондон и Европейски Съюз.
 Министерски съвет-->
" Европейски Съюз постоянно е бил диалогичен. Важно е да има Брекзит с правила. Затова се направи този компромис. Подкрепихме това решение ”.   
Когато се прибера в България, ще събера сътрудниците, забъркани в свадите. В ГЕРБ ще си понесем следствията. Тази партия съм я основал, с цел да се бори с корупцията на Българска социалистическа партия. И ГЕРБ с помощта на българския народ им нанесе толкоз удари, колкото няма в цялата история. Как ще оневиним Българска социалистическа партия за лагерите, за националните произшествия, за съсипването на стопанска система, за банкрутите на банките?
Публикувахте от в Петък, 22 март 2019 година Всички  27 държавни и държавни водачи на оставащите в Евросъюза страни единомислещо взеха решение  да дадат пролонгация на датата за излизане на Англия от Европейски Съюз на основата на два вероятни сюжета. Брекзит ще бъде отсрочен до 22 май при изискване, че английският парламент  утвърди до края на март съглашението за излизане, или до 12 април , в случай че съглашението не бъде утвърдено.

" 22 май е крайната дата, тъй като по-късно Англия би трябвало да отиде на избори. 29 март в действителност става 12 април . Този компромис се направи, с цел да даде опция на английския парламент да вземе решение. Ако не взема решение, 12 април е все едно 29 март ”, съобщи Борисов.

" Защо съм черноглед? 1000 дни не стигнаха, а имаме подготвен контракт, Мишел Барние свърши голяма работа ", изясни още министър председателят пред българските публицисти. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР