По повод информациите, разпространяващи се във фейсбук, че предаването на

...
По повод информациите, разпространяващи се във фейсбук, че предаването на
Коментари Харесай

Сашо Диков пред OFFNews: Телевизия Би Ай Ти не е превзета от Пеевски

По мотив информациите, разпространяващи се във фейсбук, че предаването на Люба Кулезич е свалено от ефир OFFNews потърси за коментар програмният шеф на телевизия Би Ай Ти Сашо Диков.

Ето диалога ни с него:

- Г-н Диков, диря ви във връзка изказванията, които се появиха във фейсбук за това, че предаването на Люба Кулезич е свалено от ефир?

- И!

- Кажете има ли такова нещо? Вярно ли е? 

- Договорът ѝ е преустановен по тази причина, че е изнесла в ефира информация, която е от вътрешен темперамент за медията и по този начин поднесената информация основава усещане, че притежателя по някакъв метод е изискал смяна на държание, политика, на тона на малкия екран, което не е правилно. По тази причина е преустановен договорът като на Кулезич след 15 декември ще бъде направено ново предложение за работа. Нейният контракт изтича през декември. Всички пари по контракт ще ѝ бъдат изплатени.

- Ще ѝ извършите ново предложение, по този начин ли?

- Точно по този начин.

- Бившият ни дипломат в Москва Илиян Василев към този момент е коментирал във фейсбук. Той свързва свалянето на предаването на Люба Кулезич с " натиска на корпулентни условия ".

- По никакъв метод до момента, никакъв напън на мен по никой не ми е оказвал. Собственикът по никакъв метод не е ограничавал изявите на хората в малкия екран, в това число и на Кулезич.

- Значи Би Ай Ти не е завладяна от Пеевски, както твърди Илиян Василев!

- Ами, това ви споделям. Никакви ограничавания не сме имали и нямаме в нашата работа. Това ще го удостовери всеки работещ в телевизия Би Ай Ти.

- Кога Кулезич е направила този коментар, който определяте като неудобен?

- Това беше във вторник вечерта, в случай че не се неистина. То бе излъчено.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР