По повод двугодишната годишнина от руско-украинската война, Euronews Business разглежда

...
По повод двугодишната годишнина от руско-украинската война, Euronews Business разглежда
Коментари Харесай

Как се справят руските фирми две години след украинския конфликт?

По мотив двугодишната годишнина от руско-украинската война, Euronews Business преглежда по какъв начин са се справили съветските компании в изискванията на разнообразни интернационалните наказания.

На 24 февруари 2024 година се навършват две години от нахлуването на Русия в Украйна. Още през февруари 2022 година, в ход, който шокира интернационалната общественост, Русия стартира своята специфична военна интервенция против Украйна.

Според ноември 2023 година от Мисията на Организация на обединените нации за наблюдаване на правата на индивида в Украйна, минимум 10 000 цивилни, в това число 560 деца са били убити в Украйна от началото на нашествието. Русия, въпреки това, се счита, че е изгубила над 300 000 бойци, съгласно разкрити отчети на американското разузнаване.

От началото на войната Русия е изправена пред възходящи наказания от Обединеното кралство, Съединени американски щати и Европейски Съюз, Канада, Австралия, Япония и Швейцария, наред с други, засягащи както нейния бизнес, по този начин и избрани лица.

Какви са някои скорошни наказания, наложени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР