По повод честването на 30 години от своето създаване Агенцията

...
По повод честването на 30 години от своето създаване Агенцията
Коментари Харесай

Агенцията по заетостта организира фотоконкурс Трудът през фотообектива

 По мотив честването на 30 години от своето основаване Агенцията по заетостта провежда фотоконкурс на тематика " Трудът през фотообектива ". Темата не е инцидентно определена – 30 години публичният медиатор на пазара на труда в България поддържа тези, които просто търсят работа или мечтаят за своята професионална реализация. 30 години Агенцията по заетостта е непроменяемо и до работодателите, като им оказва помощ да открият търсените от тях фрагменти. 

Във фотоконкурса могат да вземат участие професионални фотографи, както и фенове, предизвикани от многообразието в света на труда. Всеки, който желае да се включи, би трябвало да показа най-много 3 фотографии, които " улавят " моментите на работещия човек.  

Конкурсът се провежда посредством електронната платформа voubs.bg и ще бъде наличен онлайн от самото начало до неговия край на 10 април 2020 година Желаещите да се включат в състезанието би трябвало да се записват в платформата и да си създадат профил. Членове на журито ще бъдат известните професионални фотографи Лилия Йотова, Цветан Томчев и Соломон Франсес. Част от екипа на оценяващите са и заместник-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова, както и представителят на уредника – основният шеф на основна дирекция " Услуги по заетостта " в Агенцията по заетостта Кремена Калчева. 

Официални сътрудници на събитието са Асоциацията на професионалните фотографи в България, както и ФотоСинтезис – територия, непокътната за фотографска изява.   

Поставяйки труда във фокуса на този конкурс, Агенцията по заетостта цели да предизвика професионални фотографи, както и фенове, да показват своя персонален или пък ексцентричен взор към света на работещите хора – многообразието от действия и страсти, които заемат по-голямата част от нашия умишлен живот. Очакванията са въз основата на техническите и креативните умения на участниците да се събере качествена експозиция от фотографии, които " описват " за многообразието на труда.  

Конкурсът стартира на 3 март 2020 година, а кандидатурите би трябвало да бъдат подадени до 10 април 2020 година – 23:59 часа. Оценяването на фотографиите ще се реализира сред 8 и 12 април 2020 година, а спечелилите ще бъдат излъчени на 15 април 2020 година на платформата voubs.bg. 

30 от най-хубавите фотографии ще заслужат специфичното си място на фотоизложба, проведена от Агенция по заетостта на едно от най-емблематичните места в гр. София – Мостът на влюбените, на 29 април 2020 година, където ще бъдат наградени спечелилите. След това фотосите ще бъдат изложени на непрекъсната експозиция в бюрата по труда в страната. 

Фотоконкурсът слага началото на поредност от събития, които ще напомнят за богатата история на Агенцията по заетостта и 30-годишния й принос за развиването на пазар на труда посредством дейната работа на нейните 107 бюра по труда и голям брой филиали в страната.  

Желаем на всички участници шанс в сътворяването на " зашеметяващи " фотоси и едно незабравимо пътешестване в света на работещите хора! 

Тук можете да разгледате изискванията на състезанието и да се включите в него: https://www.voubs.bg/contest/awards/930
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР