По повод бруталното убийства на психолога и писател Иван Владимиров

...
По повод бруталното убийства на психолога и писател Иван Владимиров
Коментари Харесай

Доц. Огнян Минчев: Защо агресивни типове размахват законно притежавано оръжие и убиват невинни?!

По мотив бруталното убийства на психолога и публицист Иван Владимиров след съседски спор политологът доцент Огнян Минчев разгласява прочувствен и доста ядосан коментар в профила си във фейсбук. Защо примитивни и нападателни видове имат " законно притежавани " оръжие и убиват почтени хора, пита той.

 

Ето целият пост:

 

След като някогашен боен простреля младеж - одеве сключил брак - до Женския пазар в София, през днешния ден някогашен служител на реда простреля писателя психолога Иван Владимиров - откакто години наред е тероризирал цялата кооперация. Примитивизмът и безотговорността на българската страна доближи граница, оттатък която самоуправството се трансформира в единствена опция за оцеляване на редовия жител.

И в двата случая примитивни и нападателни видове размахват " законно притежавано " оръжие и убиват почтени хора. Защо това оръжие е законно притежавано? Нали и единият и другият са някогашни - някогашен боен и бивше ченге? Защо тези видове могат да имат оръжие, а ние - не? Или да обезоръжат всички - в това число наглите и нападателни мутри, в това число пристигнали от армията и полицията, или да създадат притежанието на персонално оръжие налично и елементарно за всеки. И тогава да се стреляме като в Дивия Запад. Докато храним с налозите си 60 000 ченгета, 30 000 военни, 200 000 охранители и още толкоз членове на Ловно-рибарския съюз, притежаващи оръжие. Тази страна се има от крадци и бандити и служи единствено на тях. Въоръжавайте се - оцелявайте! Не правете разлика сред мутри на улицата и мутри в институциите!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР