По повод 95-годишната от рождението на Мерилин Монро, което се

...
По повод 95-годишната от рождението на Мерилин Монро, което се
Коментари Харесай

Непоказваните снимки на Мерилин Монро

По мотив 95-годишната от рождението на Мерилин Монро, което се означи тази година на 1 юни, издателство преиздаде книгата Marilyn&Me с фотографии на Лорънс Шилер. Освен това тя е на надалеч по-достъпната цена от 50 евро за разлика от предходното, което струваше над 600.

В книгата са показани непоказвани фрагменти на, които Шилер прави, когато е напълно новак фотограф, който е имал шанса да бъде до пуснат до персоналния свят на холивудската икона. Сред тях са уловени мигове от снимачната площадка на последните филми на Монро - The Misfits, излъчен през 1961 година, и Something's Got to Give - който е сниман отчасти при започване на 1962 година, само че в никакъв случай не е приключен. Самата Мерилин умира едвам на 36 години на 5 август същата година. Tази книга открехва завесата от живота на звездата в последните й месеци.
 Газпром Go Home и #ГАZwithme - трендовете през август 5 авг 2022 | Газпром Go Home и #ГАZwithme – трендовете през август. Два митинга извършиха пространството в така наречен Триьгълник...


„ Ти към този момент си известна, в този момент ще направиш и мен прочут “, споделя Шилер на Монро на снимачната площадка за Something's Got to Give през 1962 година „ Не бъдете толкоз нагъл - отвръща му тя. - Фотографите могат елементарно да бъдат сменени “. Но той, несъмнено, се оказва прав, тъй като неговите портрети на Мерилин дават ослепителен старт на кариерата му. Те са употребявани за кориците на разнообразни издания, в това число и списание Life, което поставя един от фрагментите му на корицата на своя брой от август 1962 година „ Бях учуден, когато разбрах, че са употребявали една от моите фотоси за корицата си. Снимка, на която тя изглеждаше като същински ангел “, спомня си Шилер.



Мерилин Монро, чието същинско име е Норма Джийн Мортенсън, и до ден сегашен е и знак на цяла една ера. Родена в Лос Анджелис през 1926 година, тя е имала мъчно детство, което води до израстването й в приемни фамилии. Монро обаче е подготвена да остави трайна диря след себе си, даже и в случай че това значи да смени цвета на косата и името си. И го прави с емблематични филми като „ Джентълмените избират русокоските “ и „ Някои го избират горещо “. Връзките й с известни мъже не по-малко способстват за това да бъде непрекъснато в полезрението на медиите. И до през днешния ден Мерилин е ентусиазъм в света на модата, хубостта и киното. И до през днешния ден има доста спекулации и разнообразни версии за гибелта на актрисата, която остава вечно на 36.

Вижте още фотоси в галерията ни!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР