По повод 48-ия си рожден ден Софи Маринов вдигна купон

...
По повод 48-ия си рожден ден Софи Маринов вдигна купон
Коментари Харесай

Софи Маринова раздавала пари на рождения си ден

По мотив 48-ия си рожден ден Софи Маринов подвигна ваучър като за женитба. Тя означи празника си в компанията на другари и сътрудници, от които получи много дарове. Самата тя обаче също показва забележителна благотворителност, раздавайки няколко стотачки на оркестъра и колежката си, която веселеше с песни гостите й.

 

Сред сътрудниците, които са веселили гостите на ромската перла, са били Меди и Тони Стораро. Преслава, която й е близка другарка, също не пропусна да се раздаде в песните и танците. Тя дори беше до Софи за духането на свещичките на празничната торта.

 

Синът на рожденичката – Лоренцо, също цъфна на купона във очевидно положително въодушевление. Очевидно проблемите му с органите на реда към този момент са решени. Припомняме, че той бе арестуван с опиати единствено 4 дни преди купона на майка си.

Според последната информация в медиите, следва да му бъде повдигнато обвиняване за владеене на опиати.

 

На този стадий Софи Маринова изрично отхвърли да разяснява случката. Очевидно обаче тя не е повлияла на настроението й, нито пък е трансформирала проектите й за охолно празненство. В сектора се носи мълвата, че е уверена в невинността на сина си, както бе и преди година, когато Лоренцо още веднъж имаше конфликт със закона. Тогава даже бе разгласен за общодържавно търсене, откакто бе арестувана кола с незаконни имигранти, а водачът й загатнал неговото име. Той декларирал, че Лоренцо му дал автомобила и му заречен пари. Синът на Софка обаче отхвърли тези изказвания и даже съобщи, че въобще не е бил търсен.

Инфо: Уикенд 

 

Тагове: Софи Маринова Меди Тони Стораро Преслава Лоренцо рожден ден парти
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР