По повод 34-годишнината от демократичния преход председателят на парламентарната група

...
По повод 34-годишнината от демократичния преход председателят на парламентарната група
Коментари Харесай

Йорданов: През 1989 свалихме комунизма, днес децата на комунистите управляват държавата

По мотив 34-годишнината от демократичния преход ръководителят на парламентарната група на „ ИТН " Тошко Йорданов съобщи: " Превъртяхме демокрацията, съгласно мен. "

" 1989-та година свалихме комунистите от власт, а през днешния ден децата на комунистите ръководят страната, тъй че честито на всички ", добави Йорданов.

" Значи в случай че влезе Путин в България, както се тормозят от ПП-ДБ, мисля че всичките им водачи, като си извадят биографията на родителите, могат да бъдат посрещнати с фанфари и там с каквото черпят руснаците - водка и сельодка ", добави Йорданов.

Павела Митова от Има Такъв Народ разяснява тематиката с дерогацията.

" Ние гласувахме дерогацията да остане, тъй като откакто е дадена такава опция на България от Европейската комисия, България би трябвало да се възползва от тази опция ", съобщи Митова пред публицисти.

" Ако от Европейска комисия са разкрили някакви схеми, както се изрича акад. Денков, и нарушавания, следващи от тази дерогация - то тези нарушавания би трябвало да се проверяват и виновните лица да понесат своята наказателна отговорност ", добави тя.

Митова съобщи, че би трябвало да се изчакат резултатите от инспекциите, които ще създадат занапред институциите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР