По последни данни в резултат на извънредна ситуация в Йейск

...
По последни данни в резултат на извънредна ситуация в Йейск
Коментари Харесай

САМОЛЕТНАТА КАТАСТРОФА В ЕЙСК: 13 души са загинали, включително 3 деца

По последни данни вследствие на изключителна обстановка в Йейск са починали 13 души, в това число три деца, 19 са ранени, сподели пред кореспонденти Алексей Кузнецов, асистент на министъра на опазването на здравето на Русия.
" Според Министерството на изключителните обстановки, след почистване на руините в Йейск, телата на починалите са открити на мястото на злополуката. Към 06:00 часа на 18 октомври 13 души са починали вследствие на злополуката, в това число три деца “, сподели Кузнецов.
Той посочи, че 19 души са ранени, четирима от тях са наред превозени за лекуване в регионалната болница в Краснодар, останалите не престават да се лекуват в болничното заведение в Йейск.
" На потърпевшите се оказва цялата нужна здравна и психическа помощ. Оказването на помощ на потърпевшите е под персоналния надзор на министъра на опазването на здравето Михаил Мурашко ", сподели Кузнецов.
Служители на Министерството на изключителните обстановки потушиха пожар в жилищна постройка след рухването на свръхзвуков изтребител-бомбардировач Су-34 в Йейск -
Министерството на изключителните обстановки удостовери информацията за броя на жертвите. Те прецизираха още, че чиновниците са завършили разбора на руините, по време на издирвателната интервенция са съумели да спасят 68 души и да изтеглят над 360.
" Спасителите са завършили разбора на руините. По време на издирвателно-спасителните интервенции са открити телата на 10 починали. Така общият брой на починалите е 13 души, в това число три деца, 19 души са ранени вследствие на изключително състояние ”, допълват от Министерството на изключителните обстановки.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР