По покана на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина

...
По покана на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина
Коментари Харесай

В МВнР ще се състои първото заседание на Съвместната междуправителствена комисия с Република Северна Македония

По покана на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева в Министерството на външните работи ще се състои първото съвещание на Съвместната междуправителствена комисия, основана според член 12 от Договора за другарство, добросъседство и съдействие с Република Северна Македония. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Междуправителствената комисия е съпредседателствана от Екатерина Захариева и министъра на външните работи на Република Северна Македония Никола Димитров.

Основна цел на съвещанието е да бъде изработен обзор на използването на подписания на 1 август 2017 година Договор за другарство, добросъседство и съдействие сред Република България и Република Северна Македония.

Екатерина Захариева ще одобри Никола Димитров на диалог на четири очи в Министерство на външните работи в 11.00 часа след което ще се състоят пленарни диалози на Съвместната междуправителствена комисия. В 12.30 часа в Министерство на външните работи ще се състои конференция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР