По покана на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина

...
По покана на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина
Коментари Харесай

Германският външен министър пристига у нас по покана на Екатерина Захариева

По покана на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева на публично посещаване в София идва министърът на външните работи на Германия Хайко Маас, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Той ще се срещне с премиера Бойко Борисов, с вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева и с президента Румен Радев. Екатерина Захариева ще одобри министър Хайко Маас за диалози на „ четири очи “ и пленарни диалози сред двете делегации в Министерския съвет в 10.30 часа на 20 май 2019 година Двамата ще дадат конференция в Гранитната зала на Министерския съвет в 11.30 часа. Двамата министри ще обсъдят настоящи тематики от двустранните връзки и дневния ред на Европейския съюз, както и въпроси, свързани с провокациите пред Европейски Съюз в интернационален проект.

В 12.30 часа Екатерина Захариева и Хайко Маас ще се разходят в историческия център на София в региона сред ротондата „ Свети Георги “, джамията „ Баня Баши “ и Софийската синагога, символизиращи културното разнообразие и приемливост на българския народ.

В 14.00 часа двамата министри ще създадат първа копка на новата постройка на дипломатическата задача.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР