По покана на варненските народни представители от Парламентарната група на

...
По покана на варненските народни представители от Парламентарната група на
Коментари Харесай

Жители на Провадия посетиха парламента

По покана на варненските народни представители от Парламентарната група на ГЕРБ поданици на Провадия се срещнаха от близко с работата в Народното събрание. Те бяха посрещнати в Народното събрание от депутатите Павел Христов, Таня Петрова, Емилия Милкова и Владимир Вълев.

Групата от 30 души, водени от общинския началник на ГЕРБ-Провадия Димо Димов, се срещна с ръководителя на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, с който разискаха параметрите на държавния бюджет за идната година. " Той е най-хубавият от доста години насам и в него са заложени повече средства за всички браншове ", посочи Цветан Цветанов във връзка бюджет 2019. Гражданите на Провадия споделиха, че поддържат политиките на ГЕРБ и държавното управление на Бойко Борисов и означиха, че е значимо страната да остане постоянна. Тази позиция те показаха и в границите на срещите си със зам.-председателя на Народно събрание Емил Христов и зам.-председателя на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

Групата от Провадия прегледа с интерес гостуващата в Народно събрание галерия " Другото лице на воините ни ", отдадена на 100-годишнината от края на Първата международна война. Експозицията, която е дело на публицистите Ирена Данаилова и Георги Генчев – репортери на Българската телеграфна организация във Видин и Варна, беше открита тази седмица от ръководителя на  парламента Цвета Караянчева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР