По покана на младшите и старшите посланици на ЕП евродепутатът

...
По покана на младшите и старшите посланици на ЕП евродепутатът
Коментари Харесай

Владимир Уручев се срещна с посланиците на ЕП от СУ „Никола Войводов”

По покана на младшите и старшите посланици на Екологичен потенциал евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев посети Средно учебно заведение „ Никола Войводов” в град Враца.

В рамките на визитата младшите посланици организираха полемика с българския евродепутат, оповестиха от ГЕРБ. Те демонстрираха интерес към активността на Уручев като народен представител в Европейския парламент и разискаха настоящи тематики от деня.

„ От вас зависи каква ще бъде Европа след 10, 20 и 50 години. Във Вас виждам подрастващото потомство, нашата промяна. Затова би трябвало да знаете какви са общите политики на Европейски Съюз, по какъв начин действа. Още занапред би трябвало да имате тези познания, тъй като навлизате в стадий на осмисляне на живота”, бе безапелационен евродепутатът Владимир Уручев.

Той приветства младежите за присъединяване им в програмата на Екологичен потенциал и интензивността, която демонстрират.

"Поздравявам Ви, че сте се присъединили и ви поисквам успех”, акцентира Уручев.

Старшите посланици в лицето на учителите Галина Ганева и Петя Николова обявиха, че дейностите, които са залегнали в програмата на учебното заведение дипломат на Европейския парламент, ще са освен за показване структурата и активността на европейската институция, само че и като лице на институция, представяща общочовешките полезности.

„ Да бъдем посланици на една институция, знак на единството и обединяването, за нас е самопризнание и предопределение, тъй като сме част от този свят и имаме своето място в него. Ще разпространим знанията за Европейски Съюз и добродетелите, които ни сплотяват и имаме вяра, че ще надхвърлим националните граници”, споделиха старшите посланици на Екологичен потенциал.

„ За нас е чест да бъдем определени за посланици на Европейския парламент и огромна отговорност пред учебното заведение, района и страната. Уверена съм, че ще се представим достойно”, съобщи Снежанка Каменова, шеф на СУ „ Никола Войводов”.

По време на визитата Владимир Уручев откри европейския ъгъл „ ПослаНИЕ за ЕВРОПА”, основан от младшите и старшите посланици на Екологичен потенциал.

В края на събитието младшите посланици връчиха на Владимир Уручев особено направена книга, в която да впише своето обръщение към тях. Направиха фотография за спомен пред табло с изписана думата „ посланик” на 22 езика.

Младшите посланици на Екологичен потенциал подариха на Уручев елек с пожеланието да се усеща част от тях и да бъде техен справочник в Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР