По покана на Костадин Костадинов и партия Възраждане, във Варна

...
По покана на Костадин Костадинов и партия Възраждане, във Варна
Коментари Харесай

Заради съмнения за измами европейски наблюдатели ще следят изборите във Варна

По покана на Костадин Костадинов и партия " Възраждане ", във Варна идват европейски наблюдаващи от Организация за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ), Те ще се заемат с наблюдаване на вота на варненци в изборния ден.
" На 27 октомври 2019 година, в щаба на партия " Възраждане ", постъпиха многочислени сигнали от жители, които съобщаваха за подправянето на вота в изборния ден.
Сигналите бяха най-различни – от сведения за прилепяне на комисии от страна на претенденти за районни кметове от ГЕРБ, през сигнали за заплатен ромски избор от страна на ръководещата партия, до подправяне и замяна на изборни протоколи .
Седмицата преди балотажа мина със сведения за " спокоен " напън над общински чиновници и компании доближени до община Варна.
По молба и предложение на жители, щабът на партия " Възраждане " потърси подпомагане от Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ), която ще обезпечи европейски наблюдаващи на 3 ноември във Варна, с цел да следят протичането на изборния ден.
Наблюдателите идват в Морската столица в събота, с цел да обезпечат опция на жителите да упражнят свободно правото си на глас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР