По покана на българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев ученици,

...
По покана на българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев ученици,
Коментари Харесай

Младежи от цялата страна посетиха Европейския парламент по покана на Емил Радев

По покана на българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев възпитаници, спечелили в национални състезания, проведени от българския комисар по въпросите за цифровата стопанска система и общество Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила, посетиха Европейския парламент в Брюксел.

В рамките на своето посещаване в Европейския парламент младежите се срещнаха с българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, Владимир Уручев и Андрей Новаков, с които разискаха настоящите въпроси в Европа. Оживена полемика провокира тематиката за миграцията и бежанските талази, които идват от Северна Африка към Европа, участието на България в Шенген, както и опциите за стажове в европейските институции.

Друга значима тематика, която беше наранена по време на полемиката, беше Брекзит и бъдещето на нашите сънародници след излизането на Англия от Европейския съюз.

Учениците се срещнаха и с българския комисар по въпросите за цифровата стопанска система и общество Мария Габриел, с която разискаха цифровите тематики от Европейския дневен ред.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР