По подобие и на други страни, българи излизат на протест

...
По подобие и на други страни, българи излизат на протест
Коментари Харесай

Протест срещу принудителната ваксинация: Ние сме хора, а не добитък

По сходство и на други страни, българи излизат на митинг за правото на персонален избор дали да се ваксинираш или не от ковид.

Протестът е плануван в 18:30ч. пред Министерството на здравеопазването и се чака да прерасне в шествие до президентството.

Демонстрацията под наслов " За правото на персонален избор дали да се ваксинираш " се провежда от организацията " Обединени родители ", формирана от над 17 официални и неофициални наставнически и цивилен обединения.

Имунизация не е равно на имунизация! Свобода от държавна насила, желаят уредниците на митинга и зоват да се прави пазлика сред имунизация и насилствена имунизация.

Ето и техните претекстове:

" Много е значимо да знаем, че Истинският проблем е освен Ваксинацията, а, че неналичието на такава те лишава от право на труд, обучение, здравоопазване и обществен живот.

Важно е да не забравяме, че тези права са обезпечени от Конституцията на Република България.

Всички тайни теории, свързани с коронавирус 19, се оказаха правилни. Миналата година по това време срещнахме насмешки за какво протестираме против несъществуваща ваксина, единствено година по-късно държавното управление се пробва принудително да имунизира всички с небрежно основани инжекционни разтвори. Няма да го позволим, тъй като:

- Това нарушава Конституцията, хартата за правата на индивида и се пробва да наруши и конвенцията за правата на детето.

- Ваксинирането е ДОБРОВОЛНО, само че държавното управление по всякакъв начин се пробва да го направи ДОБРОЗОРНО!

- Нашето тяло е наша отговорност

- Медицинският фашизъм няма нищо общо с богатството на обществото, колкото и да се пробват да ни убедят в противоположното.

Ние сме хора, а не добитък. Няма никакво правно или друго главните човек да бъде притискан и принудително лимитиран в правата си, тъй като не желае да се имунизира. Дали да се имунизираме е НАШ ЛИЧЕН ИЗБОР и по този начин ще си остане!

Свободата на индивида и личността е най-важното изискване за едно демократично общество. Принудата под всякаква форма не е народна власт, нали? "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР