По плажната ивициа кипи усилена работа по подготовката за предстоящия

...
По плажната ивициа кипи усилена работа по подготовката за предстоящия
Коментари Харесай

Хората в инвалидни колички вече няма да гледат морето от Крайбрежната алея


По плажната ивициа кипи усилена работа по подготовката за идния сезон.

По инфорамация за Varna24.bg на Андрей Василев, търговски шеф на компанията концесионер на варненския плаж, при положително време линията ще бъде подготвена за плажуващи към 24 май. 

Пясакът се почиства и заравнява, слагат се съдове за боклуци, чадъри и шезлонги. 

Готовност да поемат грижата за посетителите на плажа имат и медицинските екипи, заяви наскоро за медията ни шефът на ДКЦ " Св. Климентина ", доктор Иван Иванов. 

При визитата си през вчерашния ден във Варна министърът на туризма Николина Ангелкова се спря върху измененията, свързани с ръководството на морските плажове.

Законът изисква най-малко с 50% да бъдат понижени цените на чадъри и шезлонги на плажовете, които са на концесия и чартърен. Очакваме оферти от техните стопани, по-късно ще бъдат оповестени цените, с цел да бъдат наясно посетителите, сподели Ангелкова.

Концесионните и наемните такси ще се понижават по отношение на отстъпката в цените на плажните такъми. Подготвени са промени в ръководството на самия плаж с оглед съблюдаване на ограниченията за отдалеченост.

За 2 шезлонга и чадър са планувани 20 кв. м, нараснали сме условията с 4 кв. Дали сме опция с до 4% увеличение на територията на преместваемите обекти за това лято, подчертава още министърът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР