По пътищата все по-често започват да се срещат моторни превозни

...
По пътищата все по-често започват да се срещат моторни превозни
Коментари Харесай

Инсталирането на АГУ на мотоциклети набира популярност


По пътищата все по-често стартират да се срещат моторни транспортни средства с газови уредби. Тази наклонност става изключително известна в Украйна. Изглежда, че ниската цена на газа кара от ден на ден само че от ден на ден украинци желаят да инсталират АГУ на мотоциклет.

Това се потвърждава освен от разнообразни полемики, циркулиращи в мрежата, само че и от възходящия брой двуколесни транспортни средства с LPG, регистрирани в Украйна! Поредното доказателство за това са фотосите, направени през вчерашния ден, на които се вижда мотоциклет с АГУ, инсталирана в региона на багажника. И това не е спомагателен куфар, а газова уредба.

Самата концепция за инсталиране на АГУ върху мотоциклет от съображения за сигурност и съмнителна изгодност може да наподобява странна, само че в действителност това евентуално има смисъл.
 Инсталирането на АГУ на мотоциклети набира известност





И не става дума единствено за това да спести от бензин, само че и за това по какъв начин може да се усили самостоятелния пробег на мотоциклета. Последният параметър е доста значим за тези, които обичат да пътуват на две колела или с тях да доставят разнообразни артикули. Предвид карантината и известността на доставката на хранителни артикули до дома, считаме, че тази концепция, въпреки и упасна, е доста сполучлива.

Украински медии наблюдават една необикновена наклонност и откриват, че доста хора даже търсят LPG за скутери, мотопеди, джетове и даже домашен генератори. Що се отнася до разноските за монтаж, цените зависят от типа на оборудването и мотора, само че приблизително коства към 100 $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР