По първоначална информация причина за катастрофата с хеликоптер, при която

...
По първоначална информация причина за катастрофата с хеликоптер, при която
Коментари Харесай

Мъгла е вероятната причина за разбиването на хеликоптера на Коби Брайънт

По първична информация причина за злополуката с хеликоптер, при която почина суперзвездата на американския баскетбол Коби Брайънт, е мъгла и понижена видимост.

Националната комисия по сигурност на превоза заяви, че изпраща екип, с цел да проверява злополуката. При случая са починали още 8 души, измежду които и 13-годишната му щерка Джиана. Няма оживели при злополуката.41-годишният Брайънт е пътувал в частен хеликоптер "Сикорски ", който по незнайни към този момент аргументи е изгубил височина, разрушил се е и се е запалил. Злополуката е станала към хълмовете в региона на Калабасас, северозападно от Лос Анджелис, Калифорния.

Загина великият Коби Брайънт! Сред жертвите на злополуката с хеликоптер е и една от дъщерите му

"Чух звук от хеликоптер. Той летеше доста ниско. Беше мъгливо. Видях, че лети доста ниско и нещо не беше наред с мотора. Опашката не се движеше както би трябвало. След двайсетина секунди чух детонация ", споделя свидетел на случая. Стотици известни персони от света на спорта, политиката, киното, музиката и изкуството показаха скръбта си в обществените мрежи за загубата на Коби Брайънт.

Хиляди почитатели се събират на знакови места по целия свят, с цел да изразят тъгата и уважението си към баскетболната легенда.

Президентът Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския написа в "Туитър ", че гибелта на Коби Брайънт е "ужасна вест ". От Ен Би Ей написаха в изказване, че са "съсипани от трагичната загуба ".

Много баскетболни мачове прекъснаха за минута безмълвие за Брайънт. Нюйоркската "Медисън Скуеър гардън " блестна в лилаво и златно в памет на починалата спортна легенда.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР