По, озвучен от Джак Блек, тъжният клоун с очи, говорещ

...
По, озвучен от Джак Блек, тъжният клоун с очи, говорещ
Коментари Харесай

Кунг-фу панда 4: Къде изчезна бойната хватка скадуш

П о, озвучен от Джак Блек, тъжният смешник с очи, говорещ като пич, обичащ кнедли, от филмите " Кунг-фу панда ", има дума, с която разказва обичаното си придвижване в бойните изкуства. Става дума за хватката, наречена " скадуш ". (Техниката включва задържане и прегъване на противниковия пръст - бел.ред.)

Хватката разказва възвишеното положение на По, когато извършва бойния прийом. Това написа Оуен Глейберман за Variety. 

ВНИМАНИЕ! ПРЕДСТОЯТ СПОЙЛЕРИ!

В началото на кино лентата " Кунг-фу панда 4 " Джак Блек пита: " Липсва ти скадуш? ". Въпросът е дълбокосмислен, тъй като той в действителност желае да каже: Можеш да се биеш колкото си искаш, само че без “скадуш ” какъв е смисълът? 

Гледайки " Кунг-фу панда 4 " все си припомням за този миг. Тази гениална екшън анимация от четири елементи съдържа всичко, които феновете биха желали да видят - сритване на задни елементи, сънищата за тестена кухня, необикновен асистент в бойните изкуства - андрогинна лисица на име Жен, както и суперзлодей, който прави всичко допустимо, с цел да завладее света. И въпреки всичко, до момента в който филмът се развиваше, единственото, което можех да си помисля, беше: Къде е “скадуш ”, написа още създателят на Variety.

Guess who's back? SKADOOSH! KUNG FU PANDA 4 opens only in cinemas 22 March.
— UIP South Africa (@UIPSA)
Когато през 2008 година излезе истинският филм " Кунг-фу панда ", той беше построен към една страхотна смешка: По, превъплътен от Джак Блек в най-черния му тип, беше ленив хипстърски простак, който просто искаше да си седи - само че някак си посредством интензивни тренировки и гонене на любовта си към кнедлите, той се трансформира в най-невероятния занаятчия на кунг-фу, разяснява Оуен Глейберман. 

Две продължения и три анимационни телевизионни сериала по-късно, По към този момент е икона, амулет, екшън фигура за всяко дете с въображение на супергерой. Но с цялото това преекспониране доста неща са се трансформирали от сагата за По. Във кино лентата липсва комичният “скадуш ”.  

Hoy jueves a las 18.00, 20.00 y 22.00 h: KUNG FU PANDA 4
— Teatro Cine Perello (@CinePerello)
Пътуването, през което По минава в " Кунг-фу панда 4 ", наподобява на пенсиониране, счита Оуен Глейберман.  

В началото на " Кунг-фу панда 4 ” По се пробва да продаде самоличността си на Драконовия боец, с цел да отвори магазин за тофу и юфка. Това е явен знак за крах (почти съзнателна метафора за прегарянето на франчайз анимацията), счита Оуен Глейберман. 

Neu im: KUNG FU PANDA 4. Panda Po muss mal wieder das Tal vor einem Bösewicht retten, diesmal einem fiesen Chamäleon.
⭐⭐⭐
— TV Camp (@TVCampDE)
Майстор Шифу оповестява на По, че е време да си избере правоприемник - а самият той да стане нравствен лидер на Долината на мира.  

Съдбата идва в лицето на Хамелеона - императрица вълшебница, която може да се трансформира във всичко, което пожелае. Хамелеонката е готина за гледане (умален гущер в бижу, почтено за Мет Гала), а Виола Дейвис я озвучава със сурова аристократична възвишеност, само че единственото, което героинята прави, е да приканва стражите си и да привикват злодеи, които По е победил, написа още създателят.  

Kung Fu Panda 4 international poster.
— THR Presents: Stream Fiends (@thrstreamfiends)
Филмът е прекомерно кондензиран с общи картини на злодеи. Това е нахлуване на злодеи без проект или нещо друго, което да ни държи в напрежение, счита Глейберман.  

Дори след 16 години, желаете да чуете гласа на Джак Блек, зареден с младежка буйност, а не с по-старата и мъдра аура, която излъчва той в " Кунг-фу панда 4 ”.  

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР