По отношение на втория вот на недоверие ГЕРБ и ДПС

...
По отношение на втория вот на недоверие ГЕРБ и ДПС
Коментари Харесай

Лорер обясни защо искат оставката на вътрешния министър

„ По отношение на втория избор на съмнение ГЕРБ и Движение за права и свободи паднаха в клопката на псевдопатриотите. Във времена, когато толкоз покрай нас има войни, да се саботира закъснялата рационализация на българската войска, е национално закононарушение. Предизвикват го тези, които желаят избор на съмнение. “

Това съобщи депутатът от ПГ на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ Даниел Лорер. Той дефинира ръководството на държавното управление като динамично равновесие .

„ Това държавно управление беше родено с големи родилни страдания и най-много с голям компромис сред ГЕРБ и ПП-ДБ. Много от министрите не са наши партийни членове, както и Калин Стоянов. Те са специалисти в своята сфера и са признати от двете страни. Точният механизъм кой го е предложил или заложил няма значение “ , разяснява Лорер пред „ Българска национална телевизия “. Той изясни и за какво желаят оставката на Калин Стоянов като министър на вътрешните работи:

„ Исканата оставка на Калин Стоянов не е оценка на неговата цялостна работа, Министерство на вътрешните работи се оправя добре с миграцията, да вземем за пример, завишиха патрулите по границата, това е основен приоритет на България за Шенген. Министърът реагира едвам, когато ние поискахме от него реакция. Оглавяващият Министерство на вътрешните работи няма чувствителността да знае, че обществото не може да толерира полицейска тоталност, когато тя не е нужна за отбрана. “

По думите му бюджетът не е пагубен , а е тъкмо подобен какъвто ПП-ДБ са го заложили да бъде, с най-много 3% недостиг. Според него налозите на „ Лукойл “ не престават да са прекомерно дребни на фона на облагите им.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР