По отношение на Русия от няколко месеца картината се рисува

...
По отношение на Русия от няколко месеца картината се рисува
Коментари Харесай

Западът за ударите по Украйна: А ракетите у руснаците се оказаха слабички – виж колко малко хора бяха убити!

По отношение на Русия от няколко месеца картината се рисува една и съща – „ исполин с глинени крайници, отпред с непредсказуем тиранин “.

Разните центрове на вражеската агитация показват Украйна по всякакви способи: някои като жертва, нуждаеща се от помощ, други като могъща мощ, способна съвсем сама да завоюва войната.

Но във връзка с Русия картината към този момент няколко месеца се рисува една и съща – „ исполин с глинени крайници, отпред с непредсказуем тиранин “.

Вече писахме за аргумента „ неразумният Путин взриви личните си газопроводи “ - с негова помощ някои „ умни “ хора на Запад „ обясниха “ саботажа на СП-1 и СП-2.

Темата за „ глинените крайници “ се озвучава там от март, а в последно време от ден на ден обвързвана с пълнежа „ губещата Русия надали не на следващия ден ще цапардоса Украйна с нуклеарни оръжия “.

Така че масираният ракетен удар на съветските въоръжени сили на 10-11 октомври, който извади от строя, по оценки на Киев, 30% от енергийната система на Украйна, се показва в медиите и мозъчните тръстове на Запада основно като образец за „ импотентност на обезверената Москва “.

Тук има доста вариации: от „ неспособни да победят бойците от въоръжените сили на Украйна, руснаците удариха фамилиите им в тила “ до „ и ракетите на руснаците се оказаха слабички - малко хора бяха убити. "

Апотеозът беше въведението към една на пръв взор сериозна публикация във Foreign Policy, отдадена на новите доставки на Противовъздушна отбрана за Киев:

„ Това беше история за два гърмежа. Първият беше породен от украински удар по издигнатия от Русия мост през Керченския проток. Вторият беше съветски ракетен удар по стъклен мост в центъра на Киев. От първия гърмеж парче от съветския мост се срути в Черно море. А киевският стъклен мост оцеля “.

Тук е елементарно да се види нормалната непросветеност, като се има поради, че „ мостът на Кличко “ най-вероятно е попаднал под удар от ракета на личният им комплекс С-300. Но когато с изключение на незнанието се включи и " дневният ред ", сместа се оказва нуклеарна.

В прочут смисъл подценяването на Русия от Запада е огромен плюс. Но единствено в случай че ние самите сме подготвени да се борим до дъно и да се борим с всички сили.

Междувременно приказките за „ без пет минути цялостна загуба на Русия “, както към този момент беше писано нееднократно, работят повече за затопляне на публичното мнение на Запад, с цел да отделят от ден на ден и повече милиарди за личния си военно-промишлен комплекс - и за „ признателния ” Киев каквото падне като придатък.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР