По отношение на гражданските права в ЕС, то няма опасност

...
По отношение на гражданските права в ЕС, то няма опасност
Коментари Харесай

Проф. Генчо Начев разнищи скандала в здравеопазването

По отношение на гражданските права в Европейски Съюз, то няма заплаха да откажат лекуване, тъй като има съглашение с фондовете. Задлъжнели сме най-вече на Германия, Франция и Италия. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " шефът на УМБАЛ " Св. Екатерина " проф. Генчо Начев. " Този проблем не е от през вчерашния ден. Разразява се един скандал или спор. Не бих желал да се наемам с мнение по отношение на имало ли е закани. Това са злословия, тъй като просто се приказва нещо. Мисля, че с дискутиране на този проблем няма да реализираме нищо. По-добре да приказваме за това, което се случва. Да се приказва за актуализация на бюджет през февруари е невероятно. Плочев е трябвало да сложи въпроса, само че посредством координиране сред него, министерството на опазването на здравето, на финансите и Касата ", съобщи Начев.

" Парламентът не може да реши въпроса, преди да е минало всичко през Министерски съвет. Парламентът ратифицира, не взема решение такива неща. Министерският съвет взема решение бюджета. Проблемът е мениджърски съгласно мен ", сподели той.

" Разговарял съм с Плочев. Той просто е желал да помогне, само че не е това методът, счита Начев и добави, че каквото и да се налее като пари, то те не се изразходват дейно. " Трябва да се спрат течовете и заплащането за неща, които не са осъществени и да се вкара доплащане от страна на жителите в някакъв %, даже и напълно най-малък ", сподели той и изясни, че когато на българина му се бърка в джоба, той няма да разреши да пишат, че му вършат намеса, която действително не правят, а по този начин се покачва контролът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР