По отношение на главния секретар на МВР се учудвам, че

...
По отношение на главния секретар на МВР се учудвам, че
Коментари Харесай

Йотова учудена, че Денков чак сега иска главата на Тодоров

По отношение на основния секретар на Министерство на вътрешните работи се удивлявам, че толкоз време откакто беше основан кабинет, не е направено предложение до президента за промяна, откакто не са могли да работят в екип.

Това разяснява пред публицисти в Габрово вицепрезидентът Илияна Йотова, която е посетител на тържествена заря-проверка, част от Националното честване на 146-ата годишнина от Шипченската епопея, съобщи Българска телеграфна агенция.

Много деликатно следим политическата конюнктура и тревожните сигнали, които за жалост са в доста направления “, уточни тя и означи, че през последните седмици осведомителните излъчвания са една „ много дълга и доста тревожна престъпна хроника, сподели Йотова.

Тя означи, че е очаквала повече от днешната конференция след съвещанието в Министерския съвет, свикано от премиера Николай Денков, с представители на Министерство на вътрешните работи и на службите за сигурност, във връзка със зачестилите тежки престъпни закононарушения в страната. Според нея българските жители не са получили утешение и чувство за сигурност.

Йотова изрази вяра виновните институции взаимно да върнат сигурността и стабилността в страната.

Вицепрезидентът сподели още, че към този момент президентската институция ще се въздържи от коментар по отношение на убийството на Алексей Петров.

Ние не получаваме никаква по-определена информация от институциите, които са призвани да я дават. Днес неведнъж чухме, че всички въпроси би трябвало да бъдат заложени на прокуратурата, евентуално и ние ще зададем такива въпроси, разяснява тя.

Президентът ще реши дали е нужен съвещателен съвет за национална сигурност, това е негово пълномощие, уточни още Илияна Йотова.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР