По отличен начин започна новия сезон по мотоциклетизъм на писта

...
По отличен начин започна новия сезон по мотоциклетизъм на писта
Коментари Харесай

Убедителна победа на Мартин Чой в първия кръг на сезона по мотоциклетизъм

По отличен метод стартира новия сезон по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой (EКО БМВ Моторад МС77 рейсинг тим). Елитният ни играч победи конкуренцията на летищен комплекс Долна Митрополия, Плевен в клас SuperBike1000.

Над 3000 фенове станаха очевидци на мощното каране на Чой, който финишира след 12-те обиколки с задатък от 22 секунди пред Милен Георгиев (Ямаха) и на 30 секунди пред третия Красен Кънчев (БМВ).

Чой водеше от самото начало и след всяка обиколка усилваше задатъка си като водач при най-бързите водачи.

"Много съм благополучен, че стартирам сезона с триумф тук. Бях доста добре квалифициран за това съревнование и най-важното е, че всичко се получи както би трябвало. Може би бях малко под напрежение преди старта, само че това е изцяло обикновено. Сега би трябвало бързо да умря и възстановя, тъй като на следващия ден още веднъж имаме старт и би трябвало да се показва по най-хубавия метод. Благодаря на публиката за аплодисментите и горещата поддръжка към мен “, показа след награждаването Мартин Чой.

В неделния ден надпреварата в клас SuperBike 1000 ще стартира в 13:20 часа. До тогава Чой ще се срещне със своите почитатели пред шатрата на ЕКО, като всички искащи ще получат опция за фотография с мотоциклета и водача, подписи и особено направени тениски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР