По официални данни на правителството в Пекин от общо 78

...
По официални данни на правителството в Пекин от общо 78
Коментари Харесай

Над 33 000 вече се оправиха от коронавирус, 81% минават леко, 0.4% средна смъртност извън Хубей - slava.bg

По публични данни на държавното управление в Пекин от общо 78 487 инфектирани до момента с ковид, към този момент 32 495 пациенти са изцяло здрави. Смъртността е 2,3 в провинцията, откъдето потегли Covid19 – Хубей, само че отвън нея е едвам 0,4%.

В международен проект над 33 000 души се оправиха от вируса от 81 000 в миналото инфектирани с него по данни на Световната здравна организация.

Най-добрата вест е, че 81% от хората минават леко вируса, с който толкоз ни плашат. Критичните случаи са 5%, а едвам към една-десета от тях се трансформират в летални. Това са, както 19 минути към този момент писа, а през вчерашния ден удостовери и Гардиън на база проучванията на английските специалисти, само и единствено хора на пределна възраст, които също така са с тежки болести като рак и други неличими. Те не умират от вируса, а заради на процедура нулевия си имунитет.

Италия предприе цялостна акция в международните медии, с цел да съобщи, че страната не е под карантина и продължава да живее и да посреща посетители. „ Милано не се стопира “ е акцията на столицата на района Ломбардия, в покрайнината на чийто град Лоди, е едното от огнищата на заболяването – там са две-трети от инфектираните.

Правителството ще дава към този момент статистика на случаите, които са на легло – 15% от всички. Само една-трета от тях – 5 на 100, се дефинират като проблеми в „ сериозно състояние “, а единствено една – десета от тези 5 на 100 пък – са леталните.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР