По обяснението на Тръмп Ал Багдади е активирал взривно устройство

...
По обяснението на Тръмп Ал Багдади е активирал взривно устройство
Коментари Харесай

Тръмп Лично Обяви! Ето Как Е Загинал Главатарят На Ид!

По обяснението на Тръмп Ал Багдади е задействал взривно устройство и се е самовзривил по време на интервенцията.

При акцията са убити и доста доближени на Ал Багдади, добави американският президент. Не е погубен нито един американски боец, акцентира Тръмп.

Тръмп сподели също, че Русия се е " държала съвършено ", като е отворила въздушното пространство над следените си територии в Сирия, с цел да бъде отстранен Ал Багдади. Вашингтон предизвести Москва за подготовката за специфичната интервенция, Русия благодари на Съединени американски щати за това, макар че не е знаела за същността на задачата, добави ръководителят на Белия дом, представен от ТАСС.

По-рано беше обявено за осъществената нощес американска интервенция край село Бариша в Идлиб, при която, се предполагаше, е бил погубен главатарят на терористичната формация Абу Бакр ал Багдади. Очакваше се Тръмп да направи изказване - по-рано, преди към 12 часа, той туитна, че " нещо доста огромно се случи преди малко ".

Според американското списание " Нюзуик ", което първо заяви за офанзивата, тя е била осъществена от Обединеното командване за спецоперации на Пентагона, откакто били получени заслужаващи доверие разследващи данни.

Операцията е почнала още преди пет месеца със събирането на разследващи данни за точното местоположение на един от най-мистериозните терористи в света, написа в Туитър през днешния ден командващият на въоръжените сили на Сирийските демократични сили (СДС) Мазлум Абди, представен от ТАСС.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР