По обвинителен акт на Районна прокуратура-Свиленград, е осъден мъж на

...
По обвинителен акт на Районна прокуратура-Свиленград, е осъден мъж на
Коментари Харесай

Осъдиха мъж, отхапал ухото на зет си

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Свиленград, е наказан мъж на 47 години, отхапал ухото на собствен непосредствен, оповестиха от обвиняването.

На 12 май 2019 г в Любимец, той е предизвикал междинна телесна щета на другиго, изразяваща се в обезобразяване на лицето - рана от захапване с човешки зъби на лявата ушна мида, оформяйки ѝ недостатък.

По съглашение на прокуратурата и отбраната на обвинения, утвърдено от Районен съд-Свиленград, наложено му е наказване от 1 година „ отнемане от независимост “ условно с три години изпитателен период.

Подсъдимият живеел в Любимец и работел като овчар. На 12 май 2019 година, той отишъл в дома на сестра си в същия град, с цел да потърси мъжа, с който тя живеела на фамилни начала.

Когато влезнал, забелязал потърпевшият, на 40 година, който готвел на двора. Без да му дава пояснения, подсъдимият почнал да му нанася удари в главата. Пострадалият паднал на земята. Двамата се сборичкали. В битката посред им, обвиненият му захапал лявото ухо, при което отхапал парче от него и то паднало на земята.

Пострадалият е бил откаран в болница за оказване на незабавна здравна помощ. Според направената съдебномедицинска експертиза, мъжът е предизвикал на потърпевшия междинна телесна щета, изразяваща се в обезобразяване на лицето.

Според свидетелски показания по делото, повода за случая е финансов спор сред двамата поради 310 лв.. Определението на Районен съд е дефинитивно и не предстои на митинг и обжалване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР