По обвинителен акт на Районна прокуратура - Стара Загора е

...
По обвинителен акт на Районна прокуратура - Стара Загора е
Коментари Харесай

Осъдиха 31-годишен мъж за блудство с 14-годишна и закана с убийство

По обвинителен акт на Районна прокуратура - Стара Загора е наказан А.А., на 31 година

Той е упрекнат за това, че на неустановена дата през месец март 2018 година, в гр. Стара Загора, направил деяние за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст - 73 годишна жена /възходяща сродница-биологична баба/, посредством приложимост на мощ и заплашване - закононарушение по чл.150, ал.1, предл. първо от Наказателния кодекс, както и за това, че на неустановена дата, през първата седмица на месец септември 2018 година, в гр. Стара Загора, се заканил с ликвидиране на 73-годишната жена с думите: „ Ще те утрепя и ще те сложа в гроба “ и това заканване е възбудило състоятелен боязън за реализирането му – закононарушение по чл.144,ал.3 вр.ал.1 от Наказателния кодекс.

Районен съд - Стара Загора е разгледал делото по реда на съкратеното правосъдно разследване в едно правосъдно съвещание. Подсъдимият е признал виновността си и всички обстоятелства и условия, разказани в обвинителния акт. Районен съд-Стара Загора е наложил на А.А. наказване от две години „ отнемане от независимост “ при първичен „ общ” режим.

В хода на формираното против А.А. досъдебно произвеждане е открито, че той и потърпевшата живеели в общо домакинство. Тя се грижила за децата на подсъдимия. В началото на 2018 година подсъдимият А. А. почнал да се държи надменно и нападателно с потърпевшата, блъскал я, отправял ѝ обиди. На неустановено дата през месец март 2018 година той влезнал в стаята на потърпевшата и посредством приложимост на мощ и заплашване направил дейности за да възбуди или удовлетвори полово предпочитание без съвкупление. Агресивното му поведени ескалирало и при започване на месец септември 2018 година, когато А.А. отправил закана с ликвидиране към потърпевшата, която алармирала роднините си и органите на полицията.

Присъдата предстои на обжалване и протестиране пред Окръжен съд – Стара Загора, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР