По обвинителен акт на Районна прокуратура – Казанлък е осъден

...
По обвинителен акт на Районна прокуратура – Казанлък е осъден
Коментари Харесай

Осъдиха на 3 години мъж, блудствал с 10-годишно момче

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Казанлък е наказан Ф.Д., на 58 година, за това, че на 3.08.2018 година в с. К., общ. Казанлък, е направил дейности на полово задоволство с лице от същия пол - момче, ненавършило 14-годишна възраст, лишено от опция за самозащита, като използвал за това мощ и заплашване – закононарушение по член 157 ал.3 вр. ал.1 от Наказателния кодекс.
Районен съд – Казанлък му е наложил наказване от 3 години „ отнемане от независимост “ при първичен „ общ “ режим.
Разследването и правосъдното разследване е открило, че на 3.08.2018 година, към обед, 10-годишното потърпевшо момче било на двора към къщата, където живеело в село К., общ. Казанлък, и си играело дружно с братовчедите си. Малко по – късно, Ф.Д. влезнал в двора при децата, като бил във очевидно нетрезво положение. Той отишъл при потърпевшия и му споделил, че щял да му купи велосипед и изискал да тръгне с него, с цел да се разхождат. Двамата се отправили по черен път около реката в селото, стигнали до един от завоите и спрели. Там Ф.Д. изискал от потърпевшия да си смъкна панталоните, другояче нямало да получи велосипед. Ф.Д. заплашил детето и осъществил принудителен орален акт.
Видно от заключението на комплексната правосъдна психолого – психиатрична експертиза - от момента на започване на дейностите на Ф.Д. и до приключването им, психологичното положение на потърпевшия се е характеризирало с нараснала тревога и боязън. Действията на Ф.Д. и отправените закани са били възприети от него като действителни. Пострадалото дете е изпитало боязън за физическата си цялост, прочувствен стрес от случилото се и подобен, обвързван с смяна на психологичното му положение. Присъдата е постановена след извършено кратко правосъдно разследване при което подсъдимият е признал виновността си. Той не е осъждан досега. Присъдата не е влезнала в законна мощ и предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР