По обвинителен акт на Районна прокуратура-Козлодуй на подсъдимия, е било

...
По обвинителен акт на Районна прокуратура-Козлодуй на подсъдимия, е било
Коментари Харесай

Малко му е! Изверг от Хайредин ще лежи 8 години на топло за изнасилване и побой на непълнолетно момиче

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Козлодуй на подсъдимия, е било несъмнено наказване от шест години „ отнемане от независимост “, което да бъде изтърпяно при „ непоколебим “ режим за осъществени от него закононарушения по отношение на малолетно лице - обезчестяване, блудничество, нанасяне на побой и отправяне на закана с ликвидиране, оповестиха от прокуратурата.
Съдът е нараснал по този начин наложеното наказване на наказания с още две години. На 16 юли 2018 година в село Хайредин, той се съвкупил с момиче, ненавършило осемнадесет години, като го принудил към това със мощ.
Мъжът нанесъл на потърпевшата удари с юмруци в лицето и главата, с което й предизвикал кръвонасядане и охлузване с медицински данни за мозъчно разтърсване. Освен това, насилникът осъществил с нея деяние за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление, като й нанесъл и побой, за да пречупи съпротивата й.
Осъденият е отправил и закани с ликвидиране към малолетната с думите: „ Ти в този момент ще умреш тука, като куче “, което е могло да възбуди състоятелен боязън от реализирането им.
В продължение на два часа и половина, той е нанасял на потърпевшото момиче нечовечен побой, като я удрял с юмруци в региона на лицето, главата и тялото. Осъденият показал изключителна гняв, озлобление и садизъм към малолетната, като натискал главата й в тоалетната паница.
В резултат на дейностите му, детето получило разкъсно-контузна рана, отоци, кръвонасядания и охлузвания в разнообразни елементи на тялото и главата. Осъдителната присъда е влезнала в законна мощ и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР