По обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас беше наложено

...
По обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас беше наложено
Коментари Харесай

Окончателно: Строг затвор за мъж, убил куче, за да ограби къща

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас беше наложено дейно наказване от 2 години и 8 месеца „ отнемане от независимост “ по отношение на С.М. Той е обвиняем за това, че незаконно лишил непознати движими движимости, чиято стойност възлиза на 2632 лв., като действието е осъществено при изискванията на рисков рецидив. С.М. е обвиняем и за това, че е показал свирепост към гръбначно животно – куче. Престъпленията са осъществени през м. януари 2016 година в с. Славянци, обл. Бургас.

По време на следствието е открито, че кражбата е осъществена от къща със икономически двор. С.М. проникнал в двора, прескачайки оградата, след което умъртвил кучето на стопаните, с цел да не лае и да разсъни съседите. Смъртта на животното е породена след удар с кирка. Така С.М. осъществил кражбата гладко, защото в къщата не е имало хора.

Наказанието, което е несъмнено по реда на съкратеното произвеждане, е общо за двете незаконни действия. То би трябвало да бъде изтърпяно при първичен „ непоколебим “ режим в затвор.

Спрямо С.М. е наложена и санкция в размер на 2000 лв..

Присъдата на Районен съд – Карнобат е доказана и от Окръжен съд – Бургас, което я прави дефинитивна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР