По обвинение на Окръжна прокуратура-Русе З. А. е осъден на

...
По обвинение на Окръжна прокуратура-Русе З. А. е осъден на
Коментари Харесай

Съдът в Русе присъди година и осем месеца затвор за разпространение на наркотици

По обвиняване на Окръжна прокуратура-Русе З. А. е наказан на една година и осем месеца отнемане от независимост при първичен непоколебим режим и на санкция в размер на 4 000 лв. за държане за разпространяване и за разпространяване на наркотични субстанции

З.А. е приет за отговорен за това, че в интервала от 21.12.2021 година до 22.12.2021 година, в град Русе, при изискванията на продължавано закононарушение – на три пъти, без съответно позволение, придобил и държал за разпространяване високо рискови наркотични субстанции: метамфетамин с тегло 29,21 грама и марихуана с тегло 2,972 грама. Наркотиците са на обща стойност 748,08 лв..

Обвиняемият е приет за отговорен и по повдигнато му обвиняване за това, че на 21.12.2021 година в гр. Русе популяризирал посредством продажба на едно лице високо рисково наркотично вещество метамфетамин с тегло 4,91 грама.

З.А. е с взета мярка за неотклонение задържане под стража. Предметът на закононарушението - високорискови наркотични субстанции (марихуана и метамфетамин) се лишават в интерес на страната на осн. член 354а, алинея 6 от Наказателен кодекс.

Делото е завършили след утвърдено от съда съглашение, което има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР